Over ons

‘Wij hebben goede ervaringen met de juridische adviezen en ondersteuning door Bosselaar & Strengers. De korte lijnen en de prettige samenwerking met de advocaten van de sectie Arbeidsrecht liggen hieraan ten grondslag. Als onze vaste contactpersoon niet direct bereikbaar is, is er altijd een andere advocaat waarmee wel overleg mogelijk is. Ook stellen wij het regelmatig bijpraten over actuele ontwikkelingen op het terrein van arbeidsrecht (en aanpalende gebieden) erg op prijs.’

RINIE VERSCHAREN, PERSONEELSADVISEUR PATIËNTENFEDERATIE NEDERLAND

 

‘Voor Westfalen Medical is het belangrijk dat een advocatenkantoor bekend is met wat er binnen het veld van de gezondheidszorg speelt. Bosselaar & Strengers Advocaten heeft bewezen over deze kennis te beschikken. Daarnaast zijn ze in staat snel zaken op te pakken en met ons mee te denken om tot een geschikte oplossing te komen. Het kantoor onderscheidt zich van anderen door hun flexibele houding en pragmatische aanpak!’

EDO EBSKAMP, MANAGER SALES & MARKETING WESTFALEN MEDICAL B.V.

‘Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Bosselaar & Strengers Advocaten. Kenmerkend is voor ons de toegankelijkheid, snelheid en directe toepasbaarheid van de adviezen. De open communicatie en het tonen van “lef” past goed bij onze organisatie.’

RENATE VAN DER VELDEN, MANAGER ONTWIKKELING EN PERSONEEL SPIJKENISSE MEDISCH CENTRUM

 

‘Voor bestuursrechtelijke zaken werken wij graag samen met Jan-Willem Verhoeven en Gerben Bosma van Bosselaar & Strengers Advocaten. Bosselaar & Strengers Advocaten is zeer deskundig op het gebied van bestuursrecht. De samenwerking met Jan-Willem Verhoeven en Gerben Bosma verloopt professioneel en plezierig. Wij ervaren kwaliteit, snelheid en flexibiliteit in de geboden ondersteuning.’

NEELTJE VAN DER VEEKEN, DIRECTIESECRETARIS / BEDRIJFSJURIST INFOSUPPORT

 

‘Wij waren op zoek naar een betrouwbare partner voor onze incassozaken. De open communicatie en heldere procedures tegen een vast tarief heeft ons doen besluiten met Bosselaar & Strengers Advocaten in zee te gaan. Ze zijn vooruitstrevend en hebben een transparante, variabele tariefstructuur en werken niet alleen op basis van ‘uurtje-factuurtje’.
Het feit dat – in tegenstelling tot de meeste incassobureaus – jouw gelden beschermd zijn op hun derdengeldrekening wekte extra vertrouwen.
Ook op andere rechtsgebieden kunnen ze capabele en pragmatische mensen naar voren schuiven als juridische ondersteuning gewenst is. Aangezien wij een internationaal bedrijf zijn, is het bovendien fijn dat ze deel uitmaken van Multilaw, een internationale groep van onafhankelijke advocatenkantoren.’

ROBERT MAASDIJK, MANAGER FINANCE AND OFFICE ICS COOL ENERGY B.V.

 

‘Binnen zowel mijn huidige functie als bij mijn vorige organisatie heb ik regelmatig gebruik gemaakt van de juridische diensten van Bart Duijs van Bosselaar & Strengers Advocaten. Dit in alle behandelde casuïstiek tot grote tevredenheid. Bart is niet alleen een vakbekwame advocaat met een brede scope en veel kennis van de zorgsector, hij is bovendien een prettige sparringpartner met een goed ontwikkeld relativeringsvermogen, een goed gevoel voor de situationele omstandigheden en een pragmatische instelling.’

MARTIN VERVEER, BESTUURDER INSTITUUT VERBEETEN

 

‘Met grote tevredenheid werken we samen met Bosselaar & Strengers Advocaten. Dit komt onder andere door hun specifieke kennis van de zorgsector. Ook zijn ze snel, goed bereikbaar en doortastend.
Het belangrijkste vind ik echter de persoonlijke benadering. Ze investeren in het begrijpen van de organisatie en de uitdagingen waar wij voor staan. En het zijn vooral ook prettige mensen om mee samen te werken.’

ANDRÉ KOK, BESTUURDER ZORGGROEP MANNA

 

‘Bosselaar & Strengers Advocaten denkt mee en kijkt breed naar de vraagstukken waar wij mee te maken hebben. Er is altijd een advocaat beschikbaar die ons kent en snel en goed antwoord geeft op onze juridische vragen. Op vragen die wij nog niet hebben gesteld, maar waar wij wel mee te maken krijgen, komt Bosselaar & Strengers Advocaten met informatie die ons echt verder helpt.’

LIESBETH HOOGENDIJK, DIRECTEUR MEZZO

 

‘Bij complexe schadeclaims opereren wij vaak in een grijs gebied en staan er miljoenen op het spel. Dan is het prettig om snel te schakelen met een advocaat die onze proceskansen objectief en realistisch inschat.

HENK DRAAIJER, TEAMJURIST AFDELING SCHADECLAIMS BIJ ASR VERZEKERINGEN

edit-Logo-ASR

 

‘We hechten veel waarde aan een goede relatie met stakeholders. Bosselaar & Strengers Advocaten begrijpt dat.
Ook onderschrijven ze onze doelstelling om de natuur en cultuur in de provincie te beschermen.’

SASKIA VAN DOCKUM, DIRECTEUR-RENTMEESTER STICHTING HET UTRECHTS LANDSCHAP

edit-Logo-Utrechts-Landschap-1024x701

 

“Wij bellen Bosselaar & Strengers Advocaten als we specifiek juridisch advies nodig hebben met betrekking tot bouwgerelateerde zaken.
Onze contactpersoon Janina Maduro ervaren we als ter zake deskundig en altijd goed bereikbaar. Zij reageert adequaat en snel.
Bosselaar & Strengers Advocaten is een fijne en professionele partij om mee samen te werken.”

RON VAN OMMEREN, DIRECTEUR MODULO MILIEUSTRATEN

 

“Stichting Salvage is een organisatie van deskundige doeners en meedenkers. Zij is er voor mensen en bedrijven in nood. Die houding, doen en meedenken, herkennen we ook bij Bosselaar & Strengers Advocaten.
Via korte lijnen met betrokken advocaten die onze Stichting vaak al vele jaren kennen, komen we samen tot die juridische oplossingen die passen bij onze Stichting.”

BRENDA REINDERS, DIRECTEUR STICHTING SALVAGE

 

“In de bouw en techniek kom je geregeld verschillen van inzicht en daarbij behorende belangen tegen. Normaal gesproken kom je hier met elkaar wel uit, maar soms is daar juridische begeleiding bij nodig.
Wij zijn zeer content met de kennis, kunde, accuratesse en advieskracht van Rob van Warmerdam. 
Hij geeft niet alleen de mogelijke opties, maar fungeert tevens als sparringpartner.”

MARC PAAUW, DIRECTEUR NIJSSEN B.V.

 

“Wij zijn blij met de samenwerking die wij hebben met Bosselaar & Strengers Advocaten. De korte lijnen, de kwalitatief goede adviezen, de snelheid van reageren en de no nonsens aanpak spreekt ons zeer aan.
Door het abonnement kunnen wij bovendien laagdrempelig en ‘aan de voorkant’ onze denkrichting toetsen.”

AGNES LAMAN, HR ADVISEUR BIJ ARGOS ZORGGROEP

 

‘Tijdens verschillende huisvestingsprojecten hebben we regelmatig behoefte aan een extra paar deskundige ogen. Wat ik enorm waardeer in Bosselaar & Strengers Advocaten is de bereidheid om buiten de kaders te denken.’

MARC VAN DER KLOK, DIRECTEUR FACILITAIR BEDRIJF VAN ROC MIDDEN NEDERLAND

edit-Logo-ROC-Midden-Nederland

 

“Ik vind het prettig dat Bosselaar & Strengers Advocaten ons proactief en ongevraagd op de hoogte houdt van actuele ontwikkelingen in de zorg die voor ons belangrijk zijn.”

MAURITS JANSEN, MANAGER VASTGOED & ICT BIJ ABRONA

edit-Logo-Abrona-1024x438

 

Bosselaar & Strengers Advocaten is een toonaangevend en vooruitstrevend advocatenkantoor. Onze aanpak is proactief en staat garant voor een hoge kwaliteit van specialistische juridische dienstverlening en excellente service.

Wij onderscheiden ons door branchegericht te denken en te werken. De dagelijkse praktijk van uw onderneming is het startpunt van ons juridisch advies.

Proactief en persoonlijk

Onze medewerkers staan voor betrouwbaarheid, integriteit en een betrokken, transparante omgang met cliënten. Hiermee realiseren en waarborgen wij onze langlopende cliëntrelaties. Daarnaast maken wij gebruik van moderne technologische hulpmiddelen voor kennisdeling, presentatie en administratie om u optimaal te ondersteunen en inzicht te bieden. Onze innovatieve instelling is bovendien zichtbaar in de verschillende tariefmodellen (prijsstelling) en onze continue productontwikkeling.

In onderstaand videofragment geeft Gerben Bosma, managing partner bij Bosselaar & Strengers Advocaten, een toelichting op onze werkwijze.