Activiteiten

Bosselaar & Strengers Advocaten organiseert regelmatig lezingen en kleinschalige (lunch)bijeenkomsten over actuele juridische onderwerpen. Voor deze bijeenkomsten nodigen wij relaties uit. Verder verzorgen onze advocaten lezingen en cursussen over tal van juridische onderwerpen, zowel bij ons op kantoor als bij bedrijven.

 Activiteiten in 2016

  • Duurzame inzetbaarheid van uw personeel zorgt voor kostenbesparing. Dinsdag 26 januari werd dit onderwerp voor relaties uit de vervoersbranche tijdens de bijeenkomst ‘Vitaal Vervoer’ uitgebreid behandeld. Bosselaar & Strengers Advocaten, VVCR en Het Bekhuis hebben een interactief programma op maat gemaakt voor optimaal relevante leermomenten bij de aanwezige organisaties. Dit werd met veel enthousiasme doorlopen! Nieuwsgierig naar de inhoud of interesse in een soortgelijke bijeenkomst gericht op uw branche? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 Activiteiten in 2015

  • Per 1 januari 2016 krijgt het College Bescherming Persoonsgegevens de bevoegdheid om hoge boetes op te leggen wanneer een organisatie niet voldoet aan de privacy wetgeving. Op donderdag 26 november jl. organiseerde het Kernteam Privacy van Bosselaar & Strengers Advocaten een workshopmiddag waarin inzichtelijk werd gemaakt hoe uw organisatie zich snel kan voorbereiden op deze wijzigingen.
  • Op donderdag 23 april jl. hebben Maaike Cohen en Joost Jacobs van het Brancheteam Vastgoed & Bouw van Bosselaar & Strengers Advocaten een korte cursus gegeven over ‘Het nieuwe ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte (230a bedrijfsruimte)’. Deelnemers waren makelaars en vastgoedmanagers uit Utrecht en omgeving. Alle in het oog springende wijzigingen van de het model kwamen aan bod. De cursus werd erg positief ontvangen. Voor zover u uw vastgoedmanagers de finesses van dit nieuwe contract wilt bijbrengen, neemt u dan contact met ons op voor een inhouse cursus. 
  • Op donderdag 19 maart jl. organiseerde het Brancheteam Agri & Landgoedbeheer van Bosselaar & Strengers Advocaten samen met Schuiteman Accountants een bijeenkomst voor rentmeesters van landgoederen rond het thema ‘Vitaal landgoedbeheer’. Het ronde-tafel-gesprek werd gevoerd aan de hand van 3 onderwerpen met betrekking tot landgoedbeheer. Rond deze thema’s werd op een zeer betrokken manier door en met alle deelnemers van gedachten gewisseld. Men wil graag een vervolgsessie in dezelfde samenstelling om op onderdelen nog verder te kunnen verdiepen! Wij kijken terug op een zeer geslaagde middag die zeker een vervolg gaat krijgen.