Brancheteam Vastgoed en Bouw

 

Brancheteam Vastgoed & Bouw

Het brancheteam Vastgoed & Bouw bestaat uit advocaten vanuit verschillende rechtsgebieden. Zij hebben veel kennis van de branche, van ontwikkeling en ontwerp tot uitvoering en onderhoud.

Langdurige projecten, grote belangen
In de vastgoed- en bouwsector gaat het vaak om langdurige projecten en grote belangen. U heeft te maken met verschillende partijen, zoals mede-aannemers, overheidsinstellingen, beleggers, belangengroeperingen en aan- en toeleveranciers. Op de achtergrond spelen veel juridische zaken, die goed moeten kloppen.

Breed gespecialiseerd
Het brancheteam biedt onder andere oplossingen voor het screenen en optimaliseren van verschillende overeenkomsten, de analyse van aansprakelijkheden bij claims, adequaat optreden tegen slecht presterende onderaannemers, het innen van openstaande bouwtermijnen, het inhuren of ontslaan van arbeidskrachten en het door bestemmingsplan- en omgevingsvergunningsprocedures loodsen. Ook internationaal bieden wij juridisch ondersteuning: wij zijn aangesloten bij het internationale netwerk Multilaw.

Realistisch advies
Bosselaar & Strengers Advocaten houdt het overzicht. Wij zijn uw sparringpartner, geven realistisch advies en zorgen dat juridische zaken snel en accuraat worden afgehandeld. Ons brancheteam is in het bijzonder sterk in het arbeidsrecht (waaronder flexibele arbeidsrelaties), (ruimtelijk) bestuursrecht/omgevingsrecht, huurrecht, bouwcontractenrecht, publiek-private samenwerking, verzekeringen, herstructurering en financiering.

Voor meer informatie over ons brancheteam Vastgoed en Bouw kunt u contact opnemen met:

Overzicht rechtsgebieden en gespecialiseerde advocaten
Meer informatie over onze rechtsgebieden en een overzicht van de advocaten die gespecialiseerd zijn in deze rechtsgebieden vindt u op de betreffende pagina’s: