Brancheteam Retail

Brancheteam Retail

Het brancheteam Retail bestaat uit advocaten vanuit verschillende rechtsgebieden. Zij hebben veel ervaring in de retail en bieden deskundig advies aan grote supermarktketens, kleinere retailers én internetwinkeliers.

Dynamische werkomgeving
Het retailvak biedt een dynamische werkomgeving. Om uw klanten een prettige en zorgeloze shop-ervaring te bieden, wordt achter de schermen elke dag hard gewerkt. U heeft te maken met zaken rondom uw winkelpand, werknemers en leveranciers. Daarnaast moet u op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving en talloze randzaken. Ook de komst van internet heeft het retailvak uitgebreid. Dat biedt kansen, maar vraagt ook om een uitbreiding van uw kennis.

Intensieve begeleiding
Het brancheteam Retail begeleidt u onder andere bij commerciële transacties, het aangaan en afkopen van huurovereenkomsten, contracten voor online winkelen, uitbreidingen en overnames, planologische acties richting gemeenten en provincie, en de inzet van flexwerkers.

Breed gespecialiseerd
In het brancheteam zijn alle specialisaties uit onze rechtsgebieden verenigd, in het bijzonder het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, verzekeringsrecht, omgevingsrecht, de commerciële transacties, vastgoed en huurovereenkomsten. Ook internationaal bieden wij juridisch ondersteuning: wij zijn aangesloten bij het internationale netwerk Multilaw.

Voor meer informatie over ons brancheteam Retail kunt u contact opnemen met: