Brancheteam Financiële Dienstverlening

Brancheteam Financiële Dienstverlening

Het brancheteam Financiële Dienstverlening bestaat uit advocaten vanuit verschillende rechtsgebieden. Zij hebben veel financiële kennis en ervaring binnen de sector. Actuele ontwikkelingen in de financiële wereld volgen ze op de voet. Het brancheteam werkt voor grote financiële instellingen én voor individuele ondernemers.

Dienstverlening op lokaal en internationaal niveau
De financiële sector is een van de motoren van de Nederlandse economie. Financiële dienstverleners bieden uiteenlopende diensten aan en doen zaken op lokaal en internationaal niveau. Wij adviseren en denken proactief met u mee. Want als het om financiële dienstverlening gaat, moet alles tot in de puntjes geregeld zijn.

Advies en ondersteuning
Wij begeleiden en adviseren u in zaken als het sluiten of opzeggen van kredietovereenkomsten, verzekeringsrechtelijke kwesties, herstructurering van verzekerings- of financieringsarrangementen en het pandrecht op assurantieportefeuilles. Maar u kunt ook ondersteuning krijgen op het gebied van fusies, overnames en herstructureringen.

Breed gespecialiseerd
Het brancheteam Financiële Dienstverlening is gespecialiseerd in het bancair recht, zekerheidsrecht, verzekeringsrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Ook internationaal bieden wij juridische ondersteuning: wij zijn aangesloten bij het internationale netwerk Multilaw.

Via onderstaand videofragment krijgt u een indruk van onze aanpak.

 

Voor meer informatie over ons brancheteam Financiële Dienstverlening kunt u contact opnemen met: