Personen- en Familierecht & Erfrecht


De advocaten van onze sectie Personen- en Familierecht & Erfrecht zijn gespecialiseerd in het personen- en familierecht, het erfrecht en mediation. Zij adviseren, procederen en worden als mediator betrokken bij echtscheidingen, de verdeling van huwelijksgemeenschappen, de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden, voorzieningen met betrekking tot de echtelijke woning, pensioenverevening, bij ouderlijk gezag kwesties en bij nalatenschappen. Door hun kennis en ervaring kunnen onze advocaten en mediators in een emotionele tijd juridische duidelijkheid scheppen en veel zorgen wegnemen.

Gratis kennismakingsgesprek
De advocaten van onze sectie Personen- en Familierecht & Erfrecht zijn zich ervan bewust dat gesprekken over bijvoorbeeld uw echtscheiding, de omgangsregeling met de kinderen of een nalatenschap niet prettig zijn en dat het belangrijk is dat u zich op uw gemak voelt bij degene die uw belangen gaat behartigen. Daarom hanteren zij een gratis kennismakingsgesprek van een half uur. Daarin kunt u uw specifieke situatie voorleggen aan de advocaat en krijgt u advies over de te nemen stappen. Dit gratis kennismakingsgesprek is overigens geheel vrijblijvend.

De leden van de sectie zijn lid van vFAS (de vereniging van Familierecht advocaten – scheidingmediators). Marieke van de Lest is collaborative divorcer.

De advocaten geven met regelmaat seminars en lezingen. Ook publiceren zij geregeld over onderwerpen die betrekking hebben op hun vakgebied.

Voor meer informatie over de sectie Personen- en Familierecht & Erfrecht kunt u terecht op de website van deze sectie (www.echtscheiden.info) of contact opnemen met Marieke van de Lest-van Berkel.
Praktijkgebieden

  • Personen- en Familierecht
  • Erfrecht
  • Mediation
  • Second opinions

Advocaten