Sanne de Nijs-van 't Hof

Advocaat

Als bèta kan ik complexe problemen goed het hoofd bieden

Regelmatig sta ik cliënten bij in polisgeschillen of bij (een vermoeden van) verzekeringsfraude. Het kan daarbij gaan om verschillende verzekeringen, zoals brand-, aansprakelijkheids- en levensverzekeringen. Daarnaast word ik betrokken bij aansprakelijkheidskwesties.

Het is de variatie die mijn werk zo leuk maakt. Soms blijft het bij (proces)advies over de vraag of sprake is van dekking voor schade tijdens leegstand van een gebouw, dan weer verleen ik juridische bijstand in een procedure over aansprakelijkheid van bijvoorbeeld een stratenmaker. Met veel plezier adviseer ik bedrijven over contractuele aansprakelijkheid. Als een overeenkomst niet wordt nagekomen, kan ik mijn cliënt adviseren over de juridische mogelijkheden die hij dan nog heeft. Daarbij houd ik het grotere belang van de ondernemer altijd goed in mijn achterhoofd.

Het meest geniet ik ervan geschillen samen met cliënten tot een goed einde te brengen. Ik krijg energie van het samen nadenken over een oplossing of de te volgen koers. Uit ervaring weet ik dat een juridische procedure lang niet altijd de beste oplossing is, maar als het nodig is, voer ik deze graag.

Als mensen horen dat ik een bèta-achtergrond heb, vragen ze vaak waarom ik rechten ben gaan studeren. Ik ben nog elke dag blij met die keuze, want ik merk dat het mij juist de perfecte analytische achtergrond geeft om snel verbanden te leggen en complexe problemen goed het hoofd te bieden.


Curriculum vitae

Contact

Kaart

Bosselaar & Strengers Advocaten

Maliebaan 29 – 33, 3581 CC Utrecht

Tel
+31 - 302 34 72 34
E-mail
office@bs-advocaten.nl