Lars ten Wolde

Salaried partner, Advocaat

Het grote geheel zien zonder de details uit het oog te verliezen

Met regelmaat word ik benoemd tot curator of bewindvoerder en adviseer ik bedrijven die te maken krijgen met een (dreigend) faillissement. Veel voldoening geeft het om een herstructurering in “vijf voor twaalf” situaties of - na een faillissement - een doorstart te (helpen) realiseren. Ik adviseer en procedeer onder meer over financiering en zekerheden, bestuurdersaansprakelijkheid en paulianeus handelen.

Wat mijn vak zo mooi maakt is, naast de afwisseling, om vanuit meerdere invalshoeken te zoeken naar oplossingen. Ik kijk graag op afstand naar een zaak om het grote geheel en de grote lijnen te kunnen zien, zonder de details uit het oog te verliezen. Door deze werkwijze kom ik tot de beste strategie en vaak tot zowel pragmatische als creatieve oplossingen. Voor zover de zaak zich daarvoor leent visualiseer ik de beschikbare informatie, door middel van tijdlijnen, flowcharts en mindmaps. Hierdoor worden juridische complexe kwesties snel inzichtelijk.

Zoekt u een advocaat gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, insolventierecht en herstructureringen, bel of mail mij gerust voor een afspraak. 


Curriculum vitae

Contact

Kaart

Bosselaar & Strengers Advocaten

Maliebaan 29 – 33, 3581 CC Utrecht

Tel
+31 - 302 34 72 34
E-mail
office@bs-advocaten.nl