John Vegter

Partner, Advocaat

Ik hoor vaak van cliënten dat zij zich in alle opzichten gesteund voelden

Van jongs af aan hou ik ervan om verschillen van mening of tegenstrijdige belangen te analyseren en te zoeken naar een oplossing. Als het kan in overleg; als het moet met strijd.  

Goed lezen en goed luisteren is heel belangrijk voor het oplossen van verschillen van mening. Vaak lees of hoor ik dan al een begin van de oplossing, zie ik een opening. Vaak bereik ik het meeste met een manier van denken, die wel als “omdenken” bekend is geworden. Ver voor die hype was dat al mijn tweede natuur. 

Al toen ik jong was, adviseerde men mij dat ik advocaat moest worden. Ik heb er in de afgelopen 40 jaar nog geen dag spijt van gehad dat ik dat op mijn 25ste ook ben geworden. Mijn cliënten evenmin. Gesprekken met cliënten zijn altijd boeiend; en de stellingen van tegenpartijen vaak uitdagend. De werkelijkheid blijkt vaak anders dan op het eerste gezicht lijkt. En het is fijn om met een cliënt een mooi resultaat te bereiken. Bij de afronding van een opdracht hoor ik vaak dat zij zich in alle opzichten gesteund voelden. Dat ervaar ik telkens als een groot compliment. 

Ik adviseer zowel (directie en P&O-adviseurs van) bedrijven als particulieren. Als het moet, ga ik met veel enthousiasme en overtuiging de rechtsstrijd bij de rechter aan.


Curriculum vitae

Contact

Kaart

Bosselaar & Strengers Advocaten

Maliebaan 29 – 33, 3581 CC Utrecht

Tel
+31 - 302 34 72 34
E-mail
office@bs-advocaten.nl