Janina Maduro

Partner, Advocaat

Als curator overzie ik snel het hele speel- en krachtenveld van ondernemers

Als ondernemingsrechtadvocaat ben ik gespecialiseerd in insolventie- en herstructureringsvraagstukken en adviseer ik bestuurders en aandeelhouders bij de juridische aspecten hiervan. Of het nu gaat om "vijf voor twaalf" situaties, het voorbereiden van een doorstart, het aantrekken van nieuwe investeerders, bescherming van kapitaal, vestigen van zekerheidsrechten, bestuurders en/of aandeelhouders die een geschil hebben, bestuurders die aansprakelijk worden gesteld of governance vraagstukken er is geen mooier vak dan dat van mij. Het analyseren van een complex juridisch speelveld, het meewegen van de financiële en zakelijke belangen en het werken naar een bevredigende oplossing, met passie en overtuiging. 

Omdat ik ook als curator in faillissementen optreed, zoals bijvoorbeeld van de retail winkelketen The PhoneHouse, overzie ik snel het hele speel- en krachtenveld waar iedere ondernemer mee wordt geconfronteerd. Met deze kennis en ervaring heb ik al menig bestuurder of aandeelhouder kunnen helpen om te voorkomen dat in tijden van financiële nood fouten worden gemaakt in het saneringstraject of de voorbereiding op weg naar faillietverklaring. 

In mijn vrije tijd loop ik graag hard. Op tempo kilometers maken, zit in mijn aard en zo ben ik ook in mijn werk. Snel tot de kern van het probleem doordringen en daarna met een lange adem aan oplossingen werken, daar ligt mijn kracht. 

Zoekt u een sparringpartner of heeft u vragen? Bel of mail mij gerust. Ik hoor graag wat u beweegt!


Curriculum vitae

Logo Modulo Advies Serv Real.png

Onze contactpersoon Janina Maduro ervaren we als ter zake deskundig en altijd goed bereikbaar. Zij reageert adequaat en snel. Bosselaar & Strengers Advocaten is een fijne en professionele partij om mee samen te werken.

Ron van Ommeren, directeur Modulo Milieustraten

Contact

Kaart

Bosselaar & Strengers Advocaten

Maliebaan 29 – 33, 3581 CC Utrecht

Tel
+31 - 302 34 72 34
E-mail
office@bs-advocaten.nl