Ido Bulthuis

Advocaat

Ik ga effectief en creatief op zoek naar de juiste oplossing

Door mijn scherpe juridische blik ben ik in staat om verder te kijken dan anderen en met een creatieve oplossing te komen. Dat geeft mij nog de meeste voldoening: het vinden van zo’n oplossing waarbij de klant is gebaat. 

Je bent bij mij aan het juiste adres voor vraagstukken op het gebied van het contractenrecht, het afdwingen van betalingen of andere contractuele verplichtingen, het opstellen van financieringsovereenkomsten en zekerheidsrechten (zoals borgtocht of pandrechten) of het begeleiden van ondernemingen in zwaar weer. Of het nu gaat om het opstellen van een contract, incassowerkzaamheden, beslaglegging of het voeren van procedures, voor mij draait het allemaal om het vinden van de oplossing waarbij jij bent gebaat. 

Ik werk voor ondernemingen in het MKB: van grote (software)leveranciers en financiële instellingen, tot zzp’ers in de bouw, de lokale ondernemer op de hoek of grote buitenlandse ondernemingen. Iedere onderneming heeft zijn eigen uitdagingen en is voor mij een bron van inspiratie. 

Zoek je iemand die effectief en creatief is en die realistisch is over kansen en risico’s? Dan zit je bij mij goed.


Curriculum vitae

Contact

Kaart

Bosselaar & Strengers Advocaten

Maliebaan 29 – 33, 3581 CC Utrecht

Tel
+31 - 302 34 72 34
E-mail
office@bs-advocaten.nl