Aansprakelijkheid & Verzekering

In Nederland geen Amerikaanse toestanden, maar ook hier wilt u rechtszaken vermijden. Al is het maar omdat een aansprakelijkheidskwestie erg afleidt van het echte werk.

Onze gespecialiseerde advocaten Aansprakelijkheid & Verzekering weten alles van het aansprakelijkheid- en verzekeringsrecht. Met een combinatie van ervaring, ambitie en constante nieuwsgierigheid verlenen we bijstand in aansprakelijkheidsprocedures en polisgeschillen. Dat doen we voor zowel verzekeraars als verzekerden.

Verzekeringsrecht

Verzekeringsrecht is waar we goed in zijn. We adviseren en procederen dagelijks over polisgeschillen. Denk daarbij aan discussies over dekking onder brand-, CAR-, aansprakelijkheids-, transport-, fraude-, krediet- en levensverzekering.

Aansprakelijkheid

We zijn goed thuis in het aansprakelijkheidsrecht en hebben veel ervaring met bestuurdersaansprakelijkheid. Met name in het aansprakelijkheidsrecht gaat het om de juiste interpretatie van de feiten. Dat klinkt wel logisch, maar wordt door juristen weleens vergeten. Wij halen de onderste steen boven, en vergroten daarmee uw kansen op een goede afloop van de zaak.

Claim boven uw hoofd, kleine letters niet gezien?

Hangt er een stevige claim boven uw hoofd? Is er discussie over de kleine lettertjes, of wilt u even sparren over een verzekeringszaak? Onze advocaten schakelen snel en adviseren op het hoogste niveau.

Logo a.s.r.png

Bij complexe schadeclaims opereren wij vaak in een grijs gebied en staan er miljoenen op het spel. Dan is het prettig om snel te schakelen met een advocaat die onze proceskansen objectief en realistisch inschat.

Henk Draaijer, teamjurist afdeling schadeclaims a.s.r. verzekeringen

Contact

Kaart

Bosselaar & Strengers Advocaten

Maliebaan 29 – 33, 3581 CC Utrecht

Tel
+31 - 302 34 72 34
E-mail
office@bs-advocaten.nl