Contact

Routebeschrijving en parkeren

Voor de routebeschrijving naar ons kantoor klikt u hier

Onderaan deze pagina vindt u overigens de routeplanner van Google Maps.

Gratis parkeren

Wij beschikken over een ruime eigen parkeerplaats achter ons kantoor. Deze parkeerplaats is te bereiken via de 2e Korte Baanstraat (voorbij ons kantoor de eerste weg rechts). U kunt zich vervolgens melden via de intercom bij het hek, waarna het hek automatisch geopend zal worden.
Nadat u uw auto hebt geparkeerd wijst een bord u een smal steegje in. Aan het eind daarvan kunt u met een knop aan uw linkerhand (aangeduid met 'deur open') de toegangsdeur tot de Maliebaan openen. De ingang naar ons kantoor vindt u dan direct aan uw linkerzijde.

Werken bij ons

Als advocaat bij Bosselaar & Strengers wordt er veel van je gevraagd. Onze cliënten vertrouwen tenslotte hun juridische problemen aan je toe en rekenen op de best mogelijke oplossing. Ons kantoor behoort al jaren tot de regionale top en we willen dé partner van ondernemend Utrecht zijn én blijven.

We zijn dus groot genoeg om je te kunnen specialiseren maar ook klein genoeg om een hecht team te kunnen vormen en regelmatig overleg, expertise en ervaringen te delen.

Wat bieden wij?

Als advocaat bij Bosselaar & Strengers Advocaten vragen we veel van je, maar we hebben ook veel te bieden. Interessant en uitdagend werk, een professionele maar ook informele werksfeer en een aangename werkomgeving op een centrale locatie. En natuurlijk aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en leuke collega’s. Om maar wat te noemen.

Solliciteren

Voor carrière- en stagemogelijkheden verwijzen we je graag naar onze sollicitatiepagina.

Contact

Kaart

Bosselaar & Strengers Advocaten

Maliebaan 29 – 33, 3581 CC Utrecht

Tel
+31 - 302 34 72 34
E-mail
office@bs-advocaten.nl