Over ons

“Wij zijn blij met de samenwerking die wij hebben met Bosselaar & Strengers. De korte lijnen, de kwalitatief goede adviezen, de snelheid van reageren en de no nonsens aanpak spreekt ons zeer aan. Door het abonnement kunnen wij bovendien laagdrempelig en ‘aan de voorkant’ onze denkrichting toetsen.”

AGNES LAMAN, HR ADVISEUR BIJ ARGOS ZORGGROEP

Bosselaar & Strengers Advocaten is een toonaangevend en vooruitstrevend advocatenkantoor. Onze aanpak is proactief en staat garant voor een hoge kwaliteit van specialistische juridische dienstverlening en excellente service.

Wij onderscheiden ons door branchegericht te denken en te werken. De dagelijkse praktijk van uw onderneming is het startpunt van ons juridisch advies.

Proactief en persoonlijk

Onze medewerkers staan voor betrouwbaarheid, integriteit en een betrokken, transparante omgang met cliënten. Hiermee realiseren en waarborgen wij onze langlopende cliëntrelaties. Daarnaast maken wij gebruik van moderne technologische hulpmiddelen voor kennisdeling, presentatie en administratie om u optimaal te ondersteunen en inzicht te bieden. Onze innovatieve instelling is bovendien zichtbaar in de verschillende tariefmodellen (prijsstelling) en onze continue productontwikkeling.

In onderstaand videofragment geeft Gerben Bosma, managing partner bij Bosselaar & Strengers Advocaten, een toelichting op onze werkwijze.